Προετοιμασία για το πρώτο μάθημα χορού σας

Προετοιμαστείτε για το πρώτο μάθημα χορού σας

by Dance O'clock, 14 Σεπτεμβρίου 2022
dance preparation

Όλοι μας κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε αυτή την αβόλη θέση στη ζωή μας, όπου θα έπρεπε να κάνουμε αυτό το, για πολλούς θαραλέο βήμα, να πάμε στο πρώτο μάθημα χορού μας, χωρίς να γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε.

Ωστόσο είμαστε εμείς εδώ για σας προετοιμάσουμε σε αυτό το εγχείρημα σας.

Ο χορός για πολλούς θεωρείται το ανώτερο επίπεδο της σωματικής μας και ψυχικής μας έκφρασης, ως εκ τούτου θα μπορούσαμε να πούμε πως ο καθένας μας μπορεί να χορέψει και να εκφραστεί μέσα από το χορό.

Επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε για να προετοιμαστείτε για το πρώτο σας μάθημα είναι να εφοδιαστείτε με την καλή σας διάθεση και υπομονή, καθώς θα ξεδιπλώνετε μπροστά σας η πολύχρωμη παλέτα του χορού, η οποία θα μαγεύει εσάς και όσους παρατηρούν την εξέλιξη σας.

 

Dance oclock Group dance lesson

Βασική συμβουλή για το χορό και τις κινήσεις του σώματος μας:

Αν και οι χορευτές  κάνουν αυτή τη “δημοφιλή κίνηση¨που σας μαγεύει να φαίνεται εύκολη, η απόκτηση υψηλού επιπέδου δεξιοτήτων απαιτεί πολύ χρόνο, υπομονή και εξάσκηση, επομένως μην τα παρατάτε αν δυσκολεύεστε νωρίς.

Ενώ ο χορός είναι προσβάσιμος σε όλους, ίσως είναι συνετό να λάβετε υπόψη τις μουσικές σας προτιμήσεις και την τρέχουσα φυσική σας κατάσταση πριν πηδήσετε κατευθείαν στο βάθος.

Ξεκινήστε με απλούστερες κινήσεις και πιο αργούς ρυθμούς και σύντομα θα σημειώσετε σταθερή πρόοδο.